Amsterdam City Swim 2022


Zwem op zondag 28 augustus 2022 mee in de strijd tegen ALS!


Op zondag 28 augustus springen we de Amsterdamse grachten in! Met één gezamenlijk doel: ALS de wereld uit helpen.
Samen met 3000 andere zwemmers leggen we een parcours af, dwars door onze mooie hoofdstad, om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS. De spierziekte ALS is nog steeds onomkeerbaar en wetenschappelijk onderzoek naar een oplossing voor deze dodelijke ziekte blijft dan ook hard nodig. Zwem dus ook mee en lever op een unieke manier een bijdrage aan de strijd tegen ALS!

Jubileumjaar

Dit jaar is extra speciaal, want het is het 10e jaar van dit mooie zwemevent! Naast dat wij de afgelopen twee edities niet samen hebben kunnen zwemmen door corona, maakt het dit jaar nog specialer dan ooit! Sinds 2012 zetten wij ons als Amsterdam City Swim in om ALS de wereld uit te helpen. Om samen met alle betrokkenen zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS die wetenschappelijk onderzoek en de verbetering van de levenskwaliteit van patiënten mogelijk maakt.
Het 10e jaar, een prachtige mijlpaal maar nog lang niet de eindstreep.


Inschrijven

De inschrijving voor ACS2022 opent 1 februari 2022! Houd de website en onze socials goed in de gaten voor de laatste updates.

 

Deelname mogelijkheden

Je kunt op verschillende manieren deelnemen aan Amsterdam City Swim.

Ik wil meezwemmen.

Amsterdam City Swim is zowel voor jong als oud. We hebben 2 verschillende parcours door de Amsterdamse grachten. Deze zijn gebaseerd op leeftijd.

  • Junior-Swim | Ben je tussen de 10 en 15 jaar oud? Speciaal voor jou is er een parcours van 700 meter. Samen met jouw leeftijdsgenoten én een persoonlijke volwassen begeleider zwem je door de grachten.
  • Particuliere-Swim | Ben je 15 jaar of ouder? Vanaf die leeftijd kun je meedoen aan de Particuliere-Swim. De afstand van dit parcours is ruim 2 kilometer.

Ik wil als bedrijf meezwemmen.

Amsterdam City Swim biedt ook de mogelijkheid aan bedrijven mee te doen. Er zijn 2 verschillende type samenwerkingen: als Business team of als Wave-sponsor. Beide hebben diverse pakketten met veel leuke voordelen. 

Ik wil als vrijwilliger meehelpen. 

Draag je liever je steentje bij op de kade dan in het water? Dat komt goed uit, want wij hebben veel leuke functies beschikbaar als vrijwilliger

 

 

 

Wanneer kan ik mij inschrijven voor Amsterdam City Swim 2022?
Mijn inschrijving van 2021 is doorgezet naar 2022, maar ik ben verhinderd. Wat zijn de mogelijkheden?
Welke afstanden zijn er?
Wat is de spierziekte ALS?