Progress bg
€ 620 62%
Opgehaald van totaal € 1.000

100%NL Magazine haalt een #natpakvoorALS

Hoi! Ik ben Eddy Guyt van 100%NL Magazine en samen met mijn collega’s doe ik mee aan #natpakvoorALS!

Oorspronkelijk zou ik op 29 augustus de Amsterdamse grachten in springen. Toen dit niet door kon gaan heb ik mijn collega’s geactiveerd om mee te doen aan #natpakvoorALS. In bovenstaande video zie je hoe wij een ‘nat pak’ hebben gehaald. 

We doen mee omdat we Stichting ALS een heel hart warm toedragen en we hopen dat we samen deze dodelijke ziekte de wereld uit kunnen helpen. Tijdens een eerder sportevent voor Stichting ALS (beklimming Mont Ventoux) heb ik Theo Rommen mogen ontmoeten. Bij hem werd een aantal jaar geleden ALS geconstateerd en hij is afgelopen april helaas overleden. Hij heeft er vanaf dat moment alles aan gedaan om alles uit het leven te halen en onderweg zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS. Dit met de gedachte dat dit in de toekomst een enkele jonge vader of moeder meer mag overkomen. En wij helpen hem er heel graag bij om dit doel te behalen! 

Dus Theo, onze ‘natte pakken’ zijn voor jou!

Helpen jullie ook mee om ALS de wereld uit te krijgen? Haal ook een #natpakvoorALS of steun onze actie d.m.v. een donatie.

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster