€ 2.160 540%
Opgehaald van totaal € 400

Voor MAMA- altijd bij me!

Op zondag 28 augustus 2022 spring ik voor de 2de keer de Amsterdamse grachten in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de spierziekte ALS.

Samen met 2 vriendinnen; Nynke en Evelyn

Mijn moeder heeft op haar 76ste ALS gekregen. Ze was altijd positief, besteedde veel tijd aan het fit houden van haar lichaam en zag er geweldig uit. Ze had een druk leven als 'vrouw van', moeder, oma, vriendin. Bij de ziekte ALS heeft ze zich nooit neer kunnen leggen. En wij als familie en ik als dochter ook niet. Mijn moeders katholieke geloof was een klein houvast om dit ziekteproces te moeten ondergaan. En uiteraard het plezier van haar kleinkinderen en andere dingen waar blijdschap uit te halen was. 'Mam voor jou zwem ik nu weer'. We missen je ontzettend en het zou fijn zijn als er oplossingen komen om de ziekte te remmen of op te lossen. En er zijn er meer die voor jou zwemmen mam. O.a.Wendie Ockeloen 💜......

En elk jaar krijgen toch helaas heel wat mensen de diagnose ALS. En ook op jonge leeftijden. Zoals mijn oud collega Garmt van Soest, die helaas in 2017 overleden is.Dus ook voor hem zwem ik. En Nynke Bloys, met wie ik mede zwem,  is ook haar vader verloren aan ALS en zij zet haarzelf nog extra in door in het bestuur van de ALS city swim zitting te hebben. 

Sponsor je mee? Dank je wel!

Alexandra