Normal 9819642b806b899f94fc27f48f8e14b20b02dee6
Progress bg
€ 1.080 108%
Opgehaald van totaal € 1.000

Ik zwem mee tegen ALS! Doneer jij?

29 augustus zwem ik ruim 2 kilometer in de Vecht in Nederhorst den Berg! Voor ALS.
Waarom? Omdat de Amsterdam Cityswim dit jaar weer niet door kan gaan i.v.m. corona maar het natuurlijk hartstikke noodzakelijk is om geld op te halen voor deze verschrikkelijke spierziekte.

Support jij mij en draag jij ook een steentje bij? Dan kun je op de knop 'Doneer nu' drukken en zelf je bedrag invullen. Zo belangrijk...

want... het zal je maar gebeuren, dat je te horen krijgt dat je ALS hebt. En dat je spieren steeds verder zullen uitvallen. En je hier niets aan kunt doen. Er nog geen medicijn is. En er veel te weinig geld is voor onderzoek.

In mijn familie komen diverse spierziektes voor. Soms slaat het een generatie over maar hoe vreselijk is het als je kindje geboren wordt en je weet al dat het vroeg of laat in een rolstoel belandt. Er worden zoveel inzamelingsacties gehouden maar voor deze verschrikkelijke spierziekte zo weinig. Dit zijn voor mij de redenen om mee te doen aan deze belangrijke jaarlijkse zwemtocht (door de Amsterdamse grachten of nu dus door de Nederhorst den Bergse Vecht) en te proberen zoveel mogelijk geld op te halen bij mijn vrienden en familie.

 Alle beetjes helpen... Stort jij ook iets?

Super bedankt en heel veel liefs!
Anita

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster