Normal 98c7d929bfe4fc7c314f5a9c4267bbbccf4bc59a
Progress bg
€ 470 23%
Opgehaald van totaal € 2.021

Ik zwem mee tegen ALS! Doneer jij?

Het zal je maar gebeuren, dat je te horen krijgt dat je ALS hebt. En dat je spieren steeds verder zullen uitvallen. En je hier niets aan kunt doen. Er nog geen medicijn is. En er veel te weinig geld is voor onderzoek.

Er worden zoveel inzamelingsacties gehouden voor kanker maar voor deze verschrikkelijke spierziekte zo weinig. Dit zijn voor mij de redenen om mee te doen aan de zwemtocht door de Amsterdamse grachten en te proberen zoveel mogelijk geld op te halen bij mijn vrienden en familie.

Daarnaast is het natuurlijk hartstikke goed om ook zelf weer eens flink aan het sporten te gaan. Vroeger heb ik wedstrijd gezwommen maar tegenwoordig vind ik het oppakken van een sport toch best lastig. Met dit als stimulans ga ik weer hard aan de slag en heb ik mij dit jaar opgegeven voor de wedstrijdwave om zo mijzelf extra te stimuleren goed te trainen en binnen de 30 minuten te gaan finishen. Stimuleer jij mij ook door een bijdrage voor onderzoek naar deze verschrikkelijke spierziekte? Dan kun je op de knop 'Doneer nu' drukken en zelf je bedrag invullen. Super bedankt en heel veel liefs! Anita

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster