Afgesloten
€ 845 84%
Opgehaald van totaal € 1.000

Ik ben een zeepaardje en ik zwem mee om geld op te halen voor ALS.

In 2016 sprong ik voor het eerst de Amsterdamse grachten in om me in te zetten voor ALS. Nu, 5 jaar later, doe ik dat graag weer, maar nu in een team: de Zeepaardjes. Op 29 augustus zwemmen wij 2021 meter met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor ALS. Help jij ons mee dit doel te bereiken? Alle beetjes helpen! Alvast bedankt!

--------------------------------------------------------------------------

In 2016, I took my first dive into the Amsterdam canals to raise money for ALS. Now, 5 years later, I am excited to do so again, however, this time, I will be swimming in a team: the Seahorses. On the 29th of August, we will swim 2021 meters with only one goal: raising as much money for ALS. Will you help us reach this goal? Every penny counts! Thank you in advance!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster