Normal 3d8b2690909e9450ba216484197d90a8e658d57f
Progress bg
€ 4.796 106%
Opgehaald van totaal € 4.500

Ik zwem mee om geld op te halen

Op zondag 29 augustus 2021 spring ik de Amsterdamse grachten in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de dodelijke spierziekte ALS.

Na 2 keer in Amsterdam gezwommen te hebben en een poging in New York, is het tijd om weer de Amsterdamse grachten in te springen. Na een aantal jaar deze bijzondere swim gedaan te hebben, wil ik dit jaar weer het water in!

Ik haal geld op voor ALS omdat ik de ziekte twee keer van heel dichtbij heb meegemaakt. Geld voor onderzoek is hard nodig, zodat er onderzoek kan worden gedaan naar een medicijn. 

Steun mij en alle andere deelnemers in deze zwemuitdaging!

 

Ook als bedrijf kun je met je logo op mijn ACS-pagina komen te staan!

Stuur mij daarvoor een bericht via: caszwemt@gmail.com

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster