Afgesloten
€ 0 0%
Opgehaald van totaal € 400

✮ ik zwem mee tegen ALS ✮

Hi iedereen,

Op zondag 6 september ga ik mee doen met de amsterdam city swim. Dit is een zwemevenement in de Amsterdamse grachten en hiermee proberen we zo veel mogelijk geld in te zamelen voor ALS, een ongeneselijke zenuw- en spierziekte.

Ik zwem mee voor Sanny, de moeder van een studiegenootje/vriendinnetje van mij. Bij haar is het afgelopen jaar de diagnose ALS gesteld. Voor haar en Mylan zwem ik mee. ♥ ♥ ♥

Ik zou het heel erg lief vinden als jullie iets zouden willen doneren. Om mee te doen aan de amsterdam city swim moet iedere deelnemer een bedrag ophalen.

heel veel liefs,
Chaja 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster