Normal 2b70c5df696fc7e958004165f2f418e244803c2d
Progress bg
€ 3.145 104%
Opgehaald van totaal € 3.000

Ik zwem mee voor mijn dappere collega Carmen die ALS heeft!!

Op zondag 29 augustus 2021 spring ik de Amsterdamse grachten in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de dodelijke spierziekte ALS.

Mijn lieve, sterke en positieve collega Carmen heeft vorig jaar te horen gekregen dat ze ALS heeft. Dit is niet haar 1e tegenslag in het leven maar wel haar zwaarste! Haar doorzettingsvermogen en nuchtere kijk heb ik altijd bewonderd.

Ook heeft een andere collega van mij vorig jaar veel te vroeg haar vader verloren aan ALS. 

Daarom wil ik een klein steentje bijdragen om meer onderzoek mogelijk te maken naar deze vreselijke ziekte! Door nog meer onderzoek is er hopelijk in de toekomst een medicijn voor ALS! 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster