Normal bd706be54bc5339208275a1d4fcc999025893ff9
Progress bg
€ 2.600 103%
Opgehaald van totaal € 2.500

Ik zwem op 29 augustus mee om geld op te halen voor ALS!

Beste sponsor,

Wat een mooie tussenstand qua donaties! Inmiddels mijn doel behaald en als team staan we in de top 10 van binnengehaalde donaties! Ook het trainen vordert gestaag! Zometeen voor de laatste training het open water in. 

Helaas is recent besloten dat de Amsterdam City Swim 2021 niet als event door kan gaan i.v.m. de aangescherpte corona-maatregelen (https://www.amsterdamcityswim.nl/nieuws/5166-amsterdam-city-swim-2021-gaat-niet-door-maar-onze-strijd-tegen-als-wel).

Maar daar laten we ons uiteraard niet door tegenhouden in de strijd tegen ALS! Met team Prinsheerlijk gaan we alsnog voor een nat pak en zwemchallenge op zondag 29 aug. We doen dat bij het Maritiem Museum in Amsterdam door daar met elkaar zoveel mogelijk kilometers te zwemmen. 

Op zondag 29 augustus 2021 spring ik daarom alsnog de Amsterdamse wateren in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de dodelijke spierziekte ALS. Dat doe ik vooral voor mijn zwager en goede vriend die recent de diagnose ALS heeft gekregen. Om hem een hart onder de riem te steken en daarnaast geld op te halen voor meer onderzoek naar deze ziekte doe ik mee, samen met een team van familie en vrienden. Wat fijn als je wilt doneren en daarmee de weg naar een medicijn (hopelijk) mogelijk maakt. Hartelijk dank alvast voor je donatie en support! Elke € is welkom en wordt gewaardeerd. 

Eelko

#natpakvoorALS!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster