Afgesloten
€ 115 28%
Opgehaald van totaal € 400

Ik ben wavemaker en zwem mee om geld op te halen voor ALS!

Op zondag 29 augustus 2021 spring ik de Amsterdamse grachten in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de dodelijke spierziekte ALS.

Pascal, mijn jongste broer, zwom in de editie van 2019 mee. Ter ere van onze moeder, die helaas de strijd tegen ALS op 13 december 2017 heeft moeten opgeven...

Ik kreeg kippevel, werd euforisch, voelde weer het diepe verdriet van verlies. Als ik deze gevoelens al ervaar van het kijken naar, hoe moet dat dan als ik zelf  mee zwem.

Toch ga ik het doen! Ter ere van mijn mamsiepamsie, maar ook voor alle andere ALS patiënten, nu en die in de toekomst er nog bij zullen komen. Het kan en mag niet zo zijn dat deze mensonterende ziekte dodelijk blijft....

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster