€ 465 46%
Opgehaald van totaal € 1.000

Ik duik de gracht in om geld op te halen voor ALS onderzoek.

"The cure for anything is salt water: sweat, tears or the sea."

Helaas, dat geldt niet in de wereld van een patiënt met de diagnose ALS. Daarvoor is geen cure, nul, slechts afzien. Bloed zweet en tranen, opgesloten in een lichaam dat langzaam stil komt te staan. Vijftien jaar geleden was deze diagnose net zo uitzichtloos als vandaag de dag, dat kan niet!

Ik ben dol op de zee, op dat zoute water, ik neem elke week een duik. Maar zwemmen in stilstaand zoet water, in de gracht? Oef. Toch ga ik eind augustus deze uitdaging aan:

Op zondag 29 augustus 2021 spring ik de Amsterdamse grachten in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de spierziekte ALS.

Team Salty Sisters

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster