Ik zwem mee tegen ALS! #ALS de wereld uit

Fay Meijer

( Wave 14 )

Qr
van totaal € 400 (0%)

Om van dichtbij te zien wat deze ziekte met de persoon en iedereen daarom heen doet is verschrikkelijk. Aangezien er (nog) geen medicijn is, sta je machteloos toe te kijken. Daarvoor zwem ik dit jaar weer mee, om toch "iets" te kunnen doen tegen ALS en dat niemand meer hoeft te lijden in de toekomst! Voor mijn vader komt dit medicijn waarschijnlijk te laat, maar neemt niet weg dat ik me graag hiervoor inzet. 

Help jij mij mee in deze strijd? 

Op zondag 6 september 2020 spring ik samen met duizenden helden de Amsterdamse grachten in om geld op te halen voor e stichting ALS. Lees meer op de website van Amsterdam City Swim hoe het geld wordt besteed. 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.