€ 2.250 562%
Opgehaald van totaal € 400

Ik zwem mee om geld op te halen voor ALS!

ls dijkgraaf van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht vind ik de Amsterdam City Swim om meerdere redenen bijzonder. In de eerste plaats vanwege het doel van dit evenement. Het is ongelofelijk belangrijk en mooi dat we via dit evenement samen een steentje kunnen bijdragen aan het bestrijden van de vreselijke ziekte ALS. Ik voel dat ook echt onder de deelnemers en het publiek.

Ten tweede is er een hele natuurlijke verbinding tussen de Amsterdam City Swim en ons waterschap. We houden ons immers dagelijks bezig met het verder verbeteren van de waterkwaliteit- en veiligheid in ons gebied, en dus ook in de mooie Amsterdamse grachten. Het is daarom fantastisch om zo’n groot zwemevenement ieder jaar mede dankzij Waterschap Amstel, Gooi en Vecht in Amsterdam mogelijk te maken.

Nu mijn periode als dijkgraaf bij het waterschap er bijna op zit en ik mij ga richten op het ambt van burgemeester in Hilversum, zou ik het bijzonder waarderen indien u mijn geen afscheidscadeau geeft, u in plaats daarvan een donatie wilt doen aan Stichting ALS. Om daarmee een bijdrage te kunnen leveren aan het uit de wereld helpen van de ziekte ALS.

Doe mee en doneer!

Mijn dank is groot.
Gerhard van den Top