€ 0 0%
Opgehaald van totaal € 533

Wij zwemmen mee om geld in te zamelen voor ALS!

Samen zwemmen wij, Marrette, Harm en Kars mee met de Amsterdam City Swim om geld op te halen voor de dodelijke ziekte ALS.

In 2019 hebben wij helaas onze moeder aan deze verschrikkelijke ziekte verloren. Dit jaar zijn we allemaal oud genoeg om samen de 2,1 kilometer te zwemmen, dus dat gaan we doen! Samen proberen we zo geld op te halen, want het kan niet dat er nog steeds geen medicijn bestaat.

Wij hebben twee keer eerder gezwommen, waarmee we in totaal al 7250 euro hebben opgehaald. Dit jaar willen we natuurlijk de grens van 10.000 euro totaal halen! Help jij ons mee? Wij zijn al hard aan het trainen!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster