Ik zwem mee tegen ALS!

Ingrid Bezuijen-de Wit

( Wave 3 )

Qr
van totaal € 400 (0%)

Op zondag 6 september doe ik weer mee aan de ACS! Het is een prachtig evenement met een nog mooier doel: zoveel mogelijk geld ophalen in de strijd tegen ALS. Er is nog zoveel geld nodig voor onderzoek naar een goed medicijn. Als ik daaraan mee kan helpen door een uurtje door de grachten te zwemmen dan doe ik dat heel graag!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

We gaan er weer voor!

17-02-2020 | 12:25  Zojuist heb ik me voor de 4e keer weer aangemeld voor de ACS. Eén jaar ging het jammer genoeg niet door maar dit jaar hoop ik voor de 3e keer weer samen met mijn zus Irma de Amsterdamse grachten in te mogen voor ons zwemrondje tegen ALS. Het is ieder jaar weer een feestje om mee te mogen doen.
Lees meer