Progress bg
€ 0 0%
Opgehaald van totaal € 400

Ik zwem mee voor ons mam, "oma" Corrie

10 jaar geleden begon mijn moeder Corrie Oomen de strijd tegen ALS. Ze had een zeldzame variant, genaamd "woman in a bottle". Een jaar later, in februari 2011 overleed ze. Als je nu kijkt, bijna 10 jaar later is er nog steeds niet van echte vooruitgang voor een geneesmiddel of zelfs iets wat het afremd. Dit is zó erg!

Maar wat mam nog belangrijker vond dan dat was de manier dat iemand met ALS (of een andere ziekte) hun reis beleefd. Met waardigheid en confort. Dat die persoon op tijd de juiste hulmiddelen krijgt en waardig kan sterven.

Als ze er nog was geweest had "ons ma" het geweldig gevonden dat ik dit deed.

Speciaal voor haar spri g iknin het water. ❤

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster