Progress bg
€ 615 153%
Opgehaald van totaal € 400

Voor onderzoek en ondersteuning voor en bij ALS, ambulanceamsterdam

Op zondag 29 augustus 2021 spring ik de Amsterdamse grachten in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de dodelijke spierziekte ALS.
Wat zou het geweldig zijn als de wetenschap een medicatie oid ontdekt tegen ALS en andere spierziekten !!! Hier wil ik aan meehelpen door geld op te halen en de Amsterdamse grachten in te duiken samen met mijn collega's van Ambulanceamsterdam .
In hoofd en hart denk ik dan aan onze aan ALS overleden collega Nico Weiland, de vorige sprong was hij er bij ...., en nu zeker ook aan en voor George Kooymans , zanger, componist, gitarist en oprichter van 1 van mijn favoriete bands The Golden Earring!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster