Afgesloten
€ 0 0%
Opgehaald van totaal € 400

Ik zwem mee tegen ALS!

Helaas gaat het op zondag 6 september 2020 niet door: de city swim.... we zouden met familie en vrienden van mijn nicht Sanny én duizenden andere helden de Amsterdamse grachten in springen om geld op te halen voor de zenuw-spierziekte ALS.

Sanny blijkt ALS te hebben, wat een vreselijk nieuws. Voor háár en voor alle andere mensen die deze ziekte hebben doe ik mee. En omdat het oh zo belangrijk is dat er een goed medicijn komt.

Mocht je dit jaar toch ook willen doneren, dan is dat helemaal super!! Met de family hebben we namelijk een alternatieve swim gedaan :-)

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster