Ik zwem mee tegen ALS!

Karen van Eck

( Wave 5 )

Qr
van totaal € 500 (0%)

DAAR GAAN WE! 

Op 6 september 2020 ga ik weer 2 km zwemmen door de Amsterdamse grachten om geld op te halen voor onderzoek naar ALS.

En dit keer is het een wel heel speciale editie. Mijn beweegreden om mee te doen is mijn opa. Hij is overleden aan de gevolgen van ALS. Wat het extra bijzonder maakt is dat ik dit jaar samen met mijn tante ga meedoen. Én het is op mijn verjaardag!

Kortom, ik vier mijn verjaardag in het water van Amsterdam. Jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd om alle zwemmers te komen aanmoedigen. En als verjaardagscadeautje zou ik het te gek vinden als jullie mij of mijn tante willen sponsoren. 

Elke euro waar wij voor zwemmen gaat voor 100% naar onderzoek naar het vinden van een oplossing voor ALS en kwaliteitsverbetering van het leven van ALS patiënten.

Alvast bedankt!

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.