Progress bg
€ 0 0%
Opgehaald van totaal € 400

Ik zwem mee tegen ALS!

Beste allemaal,

Op zondag 6 september 2020 spring ik samen met duizenden helden de Amsterdamse grachten in om geld op te halen voor de zenuw-spierziekte ALS. 
Dit doe ik, omdat de moeder van een van mijn beste vriendinnen (Sanny) afgelopen september de diagnose ALS heeft gekregen. Het vreselijkste scenario werd werkelijkheid.
Sanny is niet alleen de moeder van mijn beste vriendin, maar ze is voor mij ook enorm belangrijk, iemand die er altijd voor mij zal zijn, kortom ze betekent een hele hoop voor mij, en daarom ga ik 6 september 2020 2 kilometer zwemmen. Niet alleen voor Sanny natuurlijk, maar ook voor alle anderen die deze vreselijke ziekte hebben. Daarom wil ik graag mijn steentje bijdragen om geld op te halen voor meer onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte. Want het is toch zo oneerlijk deze ziekte...

Willen jullie mij helpen zo veel mogelijk geld op te halen in de hoop dat er snel een oplossing komt voor deze ziekte? Voor Sanny, maar ook voor alle andere mensen die te maken hebben met deze vreselijke ziekte. 

Ik zou 't enorm waarderen.

X Kiki

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster