Progress bg
€ 0 0%
Opgehaald van totaal € 400

Ik zwem mee tegen ALS!

20200430 Helaas het bericht ontvangen dat Amsterdam City Swim 2020 komt te vervallen. Een begrijpelijk besluit.

Per direct heb ik mijn inschrijving voor 05-09-2021 bevestigd. We gaan een jaar extra trainen.

Leuk u weer mogen te verwelkomen op mijn profiel. Ik sta met vele andere zwemmers weer voor een prachtige uitdaging. Het onder de aandacht brengen van de ziekte ALS en geld bijeen brengen voor onderzoek naar deze ziekte. Wij doen dit door op 5 september 2021 een sportieve zwemprestatie te leveren in de grachten van Amsterdam. Het is alweer de negende editie.

Wie wil dat nou niet meemaken. De wintermaanden binnen trainen en dan weer heerlijk naar buiten. Want trainen moet je. Lieve familie, vrienden, kennissen en relaties willen jullie een stukje van dat gevoel ervaren, doneer dan en kom 5 september mij en de vele andere zwemmers aanmoedigen. Alvast bedankt.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster