Progress bg
€ 0 0%
Opgehaald van totaal € 400

"Als jij een zwemvest aan doet, trek ik je door de grachten"

Op zondag 29 augustus 2021 spring ik de Amsterdamse grachten in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de dodelijke spierziekte ALS.
Voor onze meezwemmende vriendin en team captain (49) met PLS (het tragere zusje van ALS).

Dik twee jaar geleden weigerde haar linkerbeen ineens mee te lopen. Met grote bewondering zie ik haar praktische, medische en emotionele hobbels nemen. En dit soort uitdagingen aangaan: ze meldt een team aan. "JA! Ik zwem met je mee". Natuurlijk doe ik dat. "Drijfpak aan jij en een zwemvest; wij springen samen de gracht in!"

Eerlijk voorbehoud aan onze sponsors: twee kilometer in open water is ver. Sponsor ons niet per kilometer, we zijn niet zeker of we gaan finishen. Maar we gaan wel de strijd aan!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster