Progress bg
€ 260 65%
Opgehaald van totaal € 400

Ik ben wavemaker en zwem mee om geld op te halen voor ALS!

De Amsterdam City Swim is afgelast maar deze week heb ik nieuwe motivatie gevonden en besloten om een alternatieve Amsterdam City Swim te zwemmen tussen Amsterdam en Ouderkerk op vrijdag 27 augustus. De oorspronkelijk afstand van de Amsterdam City Swim was 2 kilometer. De afstand tussen Amsterdam en Ouderkerk is 5 km. Wellicht een beetje overmoedig na 1,5 maand niet zwemmen maar we kijken wel waar het "schip" (Max) strand.

*******

Zondag 29 augustus 2021 (mijn verjaardag), spring ik de Amsterdamse grachten in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de dodelijke spierziekte ALS. In het verleden heb ik meegedaan aan onderzoek in het UMC Utrecht naar familiare ALS.  

*******

On my birthday, Sunday 29th of August 2021, I will participate in the Amsterdam City Swim to raise as much money as possible for research on the deadly disease ALS. I have participated in the past in research by the UMC Utrecht on familial ALS.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster