€ 541 135%
Opgehaald van totaal € 400

Ik zwem mee om geld op te halen voor ALS!

Op zondag 28 augustus 2022 spring ik de Amsterdamse grachten in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de dodelijke spierziekte ALS.

Zoals vele inmiddels weten lijdt mijn broer Igor aan de verschikkelijke ziekte genaamd ALS. Deze spierziekte heeft ervoor gezorgd dat mijn broer in 3 jaar tijd van een gezonde grote broer, een broer is die geworden die nog heel graag van alles wil, maar helaas nu door zijn ziekte in een rolstoel zit en beperkt is in zijn doen en laten.

Gelukkig wonen wij in een land waar er voldoende hulpmiddelen zijn om het voor Igor zo aangenaam mogelijk te maken. Maar ook voor alle andere ALS patiënten zal geld moeten worden ingezameld om onderzoek te doen naar de genezing van deze ziekte. 

Dit jaar zal ik dan voor het eerst echt in de Amsterdamse grachten gaan zwemmen om weer geld in te zamelen voor onderzoek naar ALS. Het is de bedoeling dat ik 2 km ga zwemmen en daarmee zoveel mogelijk geld inzamel.

Afgelopen jaren heeft corona ervoor gezorgd dat het niet mogelijk was om in de Amsterdamse grachten te zwemmen, maar dit jaar ziet het er naar uit dat het dan eindelijk wel door zal gaan. Ik kijk er dan ook heel erg naar uit om op 29 augustus het water in te springen. Iedereen is welkom om de zwemmers aan te komen moedigen en hopelijk verzamelen we daarmee een hoop geld in. 

Jullie bijdragen, groot of klein, dragen allemaal bij en zullen mij extra motiveren om nog grotere doelen te stellen. In 2021 heb ik middels deze actie € 2100,- opgehaald aan donaties van vrienden, kennissen, familie en gewoon mensen met een groot hart. Heel veel dank daarvoor....en hopelijk staan jullie 29 augustus in Amsterdam of wellicht een ander evenement langs de gracht of langs de kant om mij dat extra zetje te geven.

Met gezonde groet,

 

Mischa Pletsers