Progress bg
€ 405 101%
Opgehaald van totaal € 400

Ik ben wavemaker en zwem mee om geld op te halen voor ALS!

2 Jaar geleden heb ik al meegedaan met de Amsterdam City Swim. Een geweldige ervaring om in de grachten te mogen zwemmen en een bijdrage te leveren, samen met jullie, naar onderzoek van ALS.

Sinds afgelopen najaar is het open water zwemmen mijn leven meer gaan beheersen en zwem ik tot op de dag van vandaag zo'n 2-3 x per week in het open water.

Nu George Kooymans, DE gitaris van De Golden Earring helaas ook is geveld door ALS wil ik zeker nog weer een bijdragen leveren aan dit doel en aan het gezond bezig zijn met mijn eigen lijf.

Op zondag 29 augustus 2021 spring ik de Amsterdamse grachten in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de dodelijke spierziekte ALS. Ik hoop dat jij ook een bijdrage wil leveren, dan blijf ik stug doorzwemmen bij weer en wind, zon en regen...... Dankjewel!

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster