Normal c1d9e3ae383205c03b70f11c3b576b5f1619ff3a
Progress bg
€ 1.277 319%
Opgehaald van totaal € 400

Ik ben wavemaker en zwem mee om geld op te halen voor ALS!

Op zondag 29 augustus 2021 zou ik in de Amsterdamse grachten springen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de dodelijke spierziekte ALS. Helaas kan dit wegens coronamaatregelen niet doorgaan. Daarom ga ik op 29 augustus in de Weesper Vecht zwemmen.

In januari van dit jaar is mijn oom, de broer van mijn moeder, veel te vroeg overleden aan de gevolgen van ALS. Begin april kreeg de broer van mijn vader de diagnose ALS. Nu het onze familie in zo'n korte tijd 2x raakt, moet en wil ik mijn steentje bijdragen voor onderzoek! Ik ben niet de beste zwemmer maar heb een enorme motivatie om die 2km te zwemmen! Dus als jullie doneren, zorg ik dat ik de finish haal! Liefs

#natpakvoorALS

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster