Normal 1eb3c490ab17507f82d360cc342add17daf296d4
Progress bg
€ 315 0%
Opgehaald van totaal € 80.000

SAMEN HALEN WE #NATPAKVOORALS

Amsterdam City Swim roept heel Nederland om op zondag 29 augustus een nat pak te halen voor Stichting ALS. Renee Sajet, Voorzitter Stichting Amsterdam City Swim legt uit: ‘Het is voor ons niet mogelijk dit jaar gezamenlijk de Amsterdamse grachten in te springen, maar het is wél mogelijk om zelf in het water te springen! Haal dus ook een nat pak voor de spierziekte ALS.’ 

Zij zet haar verhaal kracht bij: ‘Het doel van Amsterdam City Swim blijft ondanks dat het event geen doorgang kan hebben als een paal boven water staan: ALS moet de wereld uit!’ Geld inzamelen maakt wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS mogelijk. Dat kan ervoor zorgen dat ALS een behandelbare ziekte wordt, in plaats van een kansloze strijd met onherroepelijk de dood als uitkomst. Ondertussen is er al meer dan €385.000,- opgehaald, maar dat kan natuurlijk nóg beter. 

#NATPAKVOORALS

Kom dus ook in actie voor Stichting ALS. Wat moet je doen?

  1. Spring in een zwembad, rivier, sloot, badkuip of vijver in de tuin. Houd een watergevecht in de tuin of gooi een emmer vol water over jezelf. Of zwem alsnog in jouw omgeving de 2 kilometer! 
  2. Doe dit alleen, samen met het hele team, je collega’s of met wie je deze challenge aan wil gaan. 
  3. Dit doe je in ruil voor donaties, want het doel is nog steeds zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting ALS.
  4. Gebruik hiervoor je eigen actiepagina als je ingeschreven bent voor de Swim 2021 of als je dat niet bent maar wel graag mee wilt doen via deze pagina. Je kunt ook de Tikkie-link delen:
  5. Maak een foto of video van het resultaat en deel deze op social media met de #natpakvoorALS Dit kan op zondag 29 augustus, maar mag natuurlijk ook al eerder!

Tikkie

Samen zetten wij die ene grote wave in beweging om ALS de wereld uit te helpen.  

LET'S MAKE WAVES

Deel je natte pak via social media met #natpakvoorALS! Samen creëren wij de noodzakelijke aandacht voor deze ziekte en halen wij zoveel mogelijk donaties op voor Stichting ALS.

Via onderstaande button kun je leuk promotiemateriaal downloaden om te gebruiken op jouw social media kanalen.

Ga naar promotiemateriaal

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster