Normal 13b67fad97ecd43b063c6ec2b8c70f1985d18fb1
Progress bg
€ 315 78%
Opgehaald van totaal € 400

''HELP ALS DE WERELD UIT!''

Op zondag 29 augustus 2021 spring ik voor de 4e keer de Amsterdamse grachten in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de dodelijke spierziekte ALS.

Omdat deze mensonterende ziekte nog niet de wereld uit is is het belangrijk dat wij ons blijven inzetten voor de ALS stichting, om zoveel mogelijk geld op te halen zodat er veel meer onderzoek mogelijk is naar deze spierziekte. Wellicht dat er in de verre toekomst een medicijn kan worden gevonden om deze ziekte af te remmen en het een stuk dragelijker te maken en mensen er niet meer aan overlijden! In 2015 is mijn oom overleden aan de ziekte ALS. Ondanks dat hij er niet meer is zwem ik niet alleen voor hem maar ook voor alle andere ALS patiënten.

 Helpen jullie mij in de strijd tegen ALS? Sponsor mij dan door rechts bovenaan deze pagina op de knop "DONEER" te klikken! 

Alvast ontzettend bedankt!

"HELP ALS DE WERELD UIT!"

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster