Normal a243dd878b3f96d70378ae376d813cf555f8fc4f
Progress bg
€ 700 174%
Opgehaald van totaal € 400

Ik ben wavemaker en zwem mee om geld op te halen voor ALS!

Op zondag 29 augustus 2021 spring ik de Amsterdamse grachten in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de dodelijke spierziekte ALS.

Waarom zou je 2 km zwemmen in Amsterdamse grachten tussen fietsen, winkelwagens en ook vissen? Zoals altijd "omdat het kan", Althans ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het kan.
Ik wel, maar niet iedereen.
Ik was 30 toen ik mijn eerste halve marathon liep en 40 mijn eerste hele. Daar zit 10 jaar een huwelijk en twee kinderen tussen, 10 jaar die een ALS patient niet heeft.
Met deze 2 KM zorg ik voor bewustheid en vraag ik jullie hulp om ALS te stoppen met een klein (of groter) bedrag net wat je kan missen.
en als je nu denkt das een druppel op een gloeiende plaat dan klopt dat. Maar weet, water holt de steen niet uit door hard te vallen maar door vaak te vallen.
Wees een druppel en Help me helpen?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster