€ 4.006 66%
Opgehaald van totaal € 6.000

Optimix/Handelsbanken zwemt, samen met u, in de strijd tegen ALS!

Optimix/Handelsbanken springt eindelijk de grachten in! Sinds Weert-Jan Weerts ons in 2008 vertelde over zijn ziekte, zijn we als vermogensbeheerder betrokken bij Stichting ALS en het onderzoek van Leonard van den Berg (UMC). Als je geconfronteerd wordt met deze verschrikkelijke ziekte, lijken andere zaken minder belangrijk. Deze ziekte is meedogenloos voor de getroffene, gezin, vrienden en familie.

Sporters als Lou Gehrig (honkbal) Joost van der Westhuizen (rugby), Theodoor Doyer (hockey), Fernando Ricksen (voetbal) maar ook Stephen Hawking hebben als bekende (re) mensen de strijd met veel moed op hun eigen manier gestreden net als Garmt van Soest, Weert-Jan Weerts, Miron Komarnicki en zovele anderen.

George Krooymans (muzikant) en bijvoorbeeld Doddie Weir (rugby) zijn hun strijd nog aan het strijden.

Laten we de mensen die strijden tegen deze onmenselijke ziekte een hart onder de riem steken en genoeg geld ophalen om het onderzoek naar de oplossing tegen deze verschrikkelijke ziekte te kunnen voortzetten en te komen tot een medicijn!

Het levensmotto van Weert-Jan was: Je kunt niet meer dagen aan het leven toevoegen, maar wel meer leven in de dagen stoppen.

Zwem ALS de wereld uit!!