Dé maatschappelijke businessclub van Nederland

Na 8 jaar zwemmen in de grachten met jaarlijks zo'n 50-60 sponsoren en circa 125 verschillende businessteam bedrijven is het zakelijk netwerk rondom de ACS uitgegroeid tot een zeer kwalitatief en professioneel netwerk. Met dank aan alle sponsoren, partners, de vele businessteams, prominenten en ambassadeurs die ieder jaar hun steentje bijdragen om ALS de wereld uit te helpen, nodigen wij u van harte uit om een maatschappelijke bijdrage te doen door lid te worden van de Businessclub. Een zeer bijzondere businessclub waar naast het goede doel, netwerken, maatschappelijk ondernemen en kennisdelen centraal staan.

Er zijn diverse sponsorpakketten (van eenvoudig tot uitgebreid) waarmee u de Amsterdam City Swim kunt ondersteunen. Daarmee wordt u ook automatisch lid van de ACS Businessclub zodat u toegang krijgt tot het interessante zakelijke netwerk rondom de ACS én diverse netwerk events voor en na de Swim. Bovendien wordt u (afhankelijk van uw sponsorbijdrage) meegenomen in de lokale en landelijke media uitingen én bent u uiteraard gast tijdens het event op 6 september met uitgebreide hospitality mogelijkheden.

Voor uitgebreide informatie over de diverse sponsor- en partnerpakketten kunt u mailen naar pieterbas@db-eventmarketing.nl.