ELLYNE BIERMAN

  • Wave Wave 7
Opgehaald: € 905,00

Ik doe mee met de Amsterdam City Swim omdat

ik graag een keer met heel veel mensen door de Amsterdamse grachten wil zwemmen om aandacht en geld voor ALS te genereren.

Biografie

Vorig jaar heb ik ontzettend veel geld opgehaald in de aanloop naar het event, bijna 2.500 euro...maar helaas niet gezwommen, want te goor water. Dit jaar waag ik weer een poging....dat astronomische bedrag ga ik vast niet meer bij elkaar harken, maar ik wil toch een poging wagen, om geld op te halen voor meer onderzoek naar ALS. Dus als je nog een klein beetje ruimte in je sponsoringbudget hebt, of een extra uitgave kan er nog wel bij, bovenop de vakantiekosten....heel graag.

Ik heb deze zomer veel gezwommen en hard gelopen en ben gestart met de officiële training voor de ALS Amsterdam City Swim. 2.000 meter zwemmen door de Amsterdamse grachten om geld op te halen om meer onderzoek te kunnen doen naar ALS.

Wil jij bijdragen aan meer onderzoek en mij sponsoren? Heel graag. Ik zoek veel mensen die 5 euro willen doneren, eurootje per meter! Dan zwem ik op 8 september ook 5 meter voor jou en dragen we hopelijk 2.000 euro bij aan het totaal. Mijn dank is groot!

Over mij: Ik ben Ellyne, 42 jaar en ik woon in Amsterdam met mijn man en 2 jongens ( van 5 en4 jaar). Sinds vorig jaar werk ik als Marketing en Communicatie Freelancer voor mijn eigen TOCO. Ik hou van zwemmen, ik hou van Amsterdam en het varen op de grachten. Ik vind het ontzettend fijn dat ik gezond ben om 2 kilometer te zwemmen. Bovendien wil ik graag mijn familie, vrienden, kennissen en collega's een goede reden geven om geld te doneren om meer onderzoek naar ALS mogelijk te maken.