Gitta Vlug Arnaud de Calavon

  • Wave Wave 14
Opgehaald: € 10,00

Biografie

Beste vrienden, vriendinnen, bekenden en enthousiaste volgers. Afgelopen weekend heb ik besloten, mijn inschrijving voor de Amsterdam City Swim 2019 terug te trekken. Mijn leven is behoorlijk hectisch geweest afgelopen 2,5 jaar. Een gezin met doorgaans 8 personen en alles wat daarbij hoort, is best een uitdaging, als je daarnaast nog werkt.

Ik heb in voorgaande jaren heel veel tijd in fondsenwerving gestoken via social media (Facebook, Instagram, Snapchat en Twitter). Hierdoor heb ik prachtige bedragen bij elkaar gezwommen ten behoeve van Stichting ALS Nederland. In 2016 eindigde ik met € 3.115,00❗️, in 2017 met € 2.044,80❗️ en vorig jaar stond mijn teller vóór ik naar de London City Swim vertrok op € 1.637,50❗️.

Het besluit niet mee te doen is deels vanwege tijd èn juist in dit weekend heb ik een Cursus gepland staan bij Onderwaterbiologie. Mariene Ecologie. Voor mij niet een heel moeilijke keuze, want zoals jullie weten, lig ik heel graag met mijn hoofd onderwater?.

Ik zal de super goed verzorgde afterparty gaan missen en alle vrienden en vriendinnen, die ik steeds weer tegenkwam, op de trainingen óók. Wij blijven via Faceboek en Insta verbonden en ik zal met mijn gedachten bij jullie zijn 8 September?. Iedereen superbedankt voor alle aanmoedigingen en donaties ?de afgelopen 3 jaar. Londen was voor mij een geweldige afsluiter!!!
#ACS2016 #ACS2017 #ACS2018 #Londoncityswim2018 #ALS #MND Amsterdam City Swim Stichting A.L.S. Nederland