Laurien Gravendeel

  • Wave Wave 8
Opgehaald: € 1.708,40

Biografie

September 2016. De allereerste keer dat ik meedeed aan de Amsterdam City Swim. We hadden het jaar daarvoor gehoord dat mijn oom (Gerben Gravendeel, degene op de foto) ALS heeft. En ik wilde iets DOEN. Dit was zo'n geweldige ervaring. Mijn oom zwom mee met Stijn als begeleider van de Amsterdam city Swim kids. En ik deed de 2 km samen met zijn vrouw en een vriend en vriendin van mijn oom. Het jaar daarna 2017, ik deed mee als begeleider van Julie met de kids swim en zwom daarna zelf de 2 km. Dit keer met een groter team. En mijn oom ging mee op een subboard. We hadden een prachtige dag.
Ons team wordt met de tijd groter. En vorig jaar 2018 stonden we allemaal aan de start om te gaan zwemmen. Helaas ging het niet door. Dus hebben we de 2 kilometer gewandeld.
Ook dit jaar doen we weer mee. De mensen van team Gerben zwemmen allemaal in wave 8. Ik wil dat de ziekte ALS over een tijdje geen doodvonnis meer is. Er moet een medicijn gevonden worden. Samen kunnen we geld inzamelen voor hoognodig onderzoek. Bedankt voor de donatie.

Liefs,

Laurien