Madelon Meijer-van Emden

  • WaveWave 16
Opgehaald:€ 6.450,00

Biografie

ALS ik in 2002 geconfronteerd word met de diagnose ALS bij mijn man, Ad Meijer, worden onze toekomstplannen in een heel ander perspectief geplaatst. In plaats van toewerken naar het pensioen en daarna genieten van mooie zeiltochten en andere leuke dingen, gaan we een onzekere maar heel waardevolle periode tegemoet.
Tijdens zijn ziekte heeft mijn man alles uit het leven gehaald en hebben we nog heel veel dingen samen kunnen doen. We hebben als gezin nog een zeilreis naar en in Denemarken gemaakt. De kinderen, familie en vele (roei)vrienden zijn tot het laatst toe een grote steun en afleiding geweest. Inmiddels is mijn man al bijna 12 ½ jaar geleden overleden. Voor mij nu een mooie reden om met de Amsterdam City Swim mee te doen.
Op dit moment ben ik in training in het Haarlemse open lucht zwembad De Houtvaart, een Rijksmonument met een gezellige Vereniging Vrienden van de Houtvaart.
Heb ook een maaltijd verzorgd op de roeivereniging Het Spaarne waarvan de opbrengst naar de City Swim is gegaan.
Ik wil graag op deze manier een steentje bijdragen aan de strijd tegen deze ziekte. Help jij mij mee zoveel mogelijk geld in te zamelen? Elke euro is meegenomen! Aanmoedigingen op de dag zelf zijn ook heel welkom!
Ik start om 14.20 uur, met nummer 1635 en hoop rond 15.40 uur op de Keizersgracht te zijn.