ROESSINGH ZCL REINOUT VAN VLIET

  • Wave Wave 10
Opgehaald: € 2.065,00

Ik doe mee met de Amsterdam City Swim omdat

Als arts van ons ALS-team zie ik dagelijks de impact van ALS op patiënt, familie en zorgprofessional. De ACS leidt tot nog betere levenskwaliteit.

Biografie

Zelf maak ik als revalidatiearts van het ALS team van Roessingh dagelijks mee welke enorme impact deze zeer progressieve ziekte heeft op patiënt, familie en betrokken zorgprofessionals.
En besef ik ook dat het hebben van een gezond lijf een enorme luxe is.
Ik was vorig jaar zo onder de indruk van het geweldige evenement dat de Amsterdam City Swim is en van de projecten die dit jaar gestart zijn, dat ik dit jaar weer meedoe op 9 september 2018.
Door geld bij elkaar te zwemmen voor de ALS stichting wordt zowel onderzoek mogelijk naar de oorzaak van ALS (nog steeds niet bekend!) maar ook gezorgd voor het steeds weer verbeteren van de zorg en daarmee de kwaliteit van leven van mensen die nú ALS hebben (en daarmee ook hun naasten).
Van harte hoop ik dan ook dat iedereen die mij vorig jaar zo geweldig heeft gesteund met donaties nu weer bereid is dit te doen en anderen stimuleert, hoe klein het bedrag ook is. Alle beetjes helpen.
Alvast bedankt!