Sjoerd Gerbrandy

  • Wave Wedstrijdwave "Ik zwem sneller dan 30 minuten"
Opgehaald: € 950,00

Biografie

Dankzij de onvermoeibare inspanningen van mijn moeder was ik aan het eind van de lagere school in het bezit van 6 zwemdiploma's. Balgooien over 10 meter bleek daarbij de meest uitdagende krachtproef. Opmerkelijk genoeg dreef dit aanvankelijke gebrek mij richting waterpolo met een succesvolle keeperscarrière tot gevolg. Na inmiddels ook een mooie scheidsrechtercarrière in die sport achter de rug heb ik bij wijze van een late roeping alsnog voor de sport van onze kinderen gekozen en als arbiter een switch naar de hockeysport gemaakt.

Een serieuze ziekenhuisopname leert dat je blij mag zijn met een gezondheid die niet vanzelfsprekend is en dat je je in wilt spannen om die gezondheid vooral ook te kunnen behouden.

Voor mij betekent elke week een CitySwim afstand zwemmend afleggen een ideale voorbereiding op de CitySwim zelf die tevens een bijdrage betekent aan de zo gekoesterde gezondheid.

Omdat ik me realiseer dat dit niet voor iedereen geldt, vind ik het tenminste zo waardevol om deze ambitie te vertalen in iets dat betekenisvol kan zijn voor anderen die minder fortuinlijk zijn in het (soms zelfs gewezen) leven.

Als je dit leest hoop ik dat je me wilt helpen door mij langs de kant te willen aanmoedigen. Mocht je zondag 8 september al wat anders te doen hebben, wil ik je vragen bij te dragen in de vorm van financiële sponsoring (zie elders op deze pagina). Elke bijdrage is welkom!