Bezoek de Amsterdam City Swim


Wil jij als bezoeker extra genieten van de Amsterdam City Swim? Koop dan nu jouw bezoekersticket! Want daarmee betreed je het evenemententerrein, geniet je de hele dag van eten en drinken én sluit je de dag af met de feestelijke afterparty.


Zwemmen jouw vrienden, familie of collega's op zondag 28 augustus door de Amsterdamse grachten? Je kunt de zwemmers natuurlijk vanaf de kade aanmoedigen, zowel tijdens het zwemmen als bij de start en de finish. Maar met een bezoekersticket maak je het event voor jezelf nóg specialer, want dan kun je meegenieten van het evenement ná het zwemmen. En ook als je geen zwemmer in het water hebt liggen, ben je van harte welkom om mee te genieten van de geleverde prestaties en hier samen op proosten. 

Je hebt geen bezoekersticket nodig om langs de kade en bij de start en de finish jouw zwemmer(s) aan te moedigen. Een bezoekersticket is een upgrade om de Amsterdam City Swim op een nog specialere manier te ervaren.

 

Tickets kopen

De Amsterdam City Swim is een dag om het leven te vieren en om mooie herinneringen te maken. Je zwemt dan wel niet mee, maar ook jij ervaart deze sfeer natuurlijk ook op het evenemententerrein! Je krijgt dan ook een volledig ontzorgde dag. Een entreeticket is inclusief:

  • Entree tot het unieke Amsterdam City Swim evenemententerrein op het Marineterrein Amsterdam.
  • Eten en drinken gedurende de hele dag.
  • Toegang tot de feestelijke afterparty.


Onderaan deze pagina kun je jouw tickets aanschaffen. Afhankelijk van de leeftijd, zijn er diverse entreetickets te koop: 

Er zijn slechts een beperkt aantal tickets tegen het gereduceerde prijs beschikbaar, op = op.

Nadat je jouw tickets besteld hebt, krijg je een bestiging per e-mail. Als je de e-tickets wilt downloaden dien je ieder ticket op naam te zetten. Vervolgens kun je de e-tickets downloaden. 

 

Als patiënt aanwezig?

Ben je ALS, PSMA of PLS patiënt en wil je de Amsterdam City Swim bezoeken? Wij nodigen jou graag uit om samen met 2 introducees gratis de Amsterdam City Swim te bezoeken. Het is ook mogelijk om mee het water in te gaan. Voor alle mogelijkheden verwijzen we je graag door naar onderstaande button. 

Meer informatie

 

Koop hier jouw tickets voor ACS

 

Kan ik mijn zwemmers ook zonder bezoekersticket aanmoedigen?