Junioren


Ben je tijdens het evenement tussen de 10 en 14 jaar oud, houd je wel van een uitdaging en wil je graag helpen de spierziekte ALS de wereld uit te helpen? Doe dan mee met de Amsterdam City Swim op zondag 3 september 2023! Haal donatiegeld op en zwem samen met andere leeftijdsgenoten een parcours van 700 meter door de Amsterdamse grachten. En dit doe je niet alleen. Je zwemt samen met je vader, moeder, tante, oom, grote broer, zus of een andere volwassen begeleider.

Wat houdt de deelname in? 

  • Samen met alle andere junioren (en begeleiders) zwem je 700 meter door de historische Amsterdamse grachten.
  • Met jouw deelname vraag je vrienden en familie jou te sponsoren om zo een mooi bedrag aan donatiegeld op te halen voor Stichting ALS. Wij verwachten minimaal €250,- per junior deelnemer, want als iedereen minimaal zo'n mooi bedrag ophaalt kunnen we een écht groot verschil maken. 
  • Nieuw dit jaar is dat jij als junior onderdeel kan worden van het team van je ouders, familie, vrienden, etc. Het is niet meer nodig om een speciaal junior-team op te richten. 
  • Je krijgt 3 consumpties die je kunt besteden aan food of drinks op het evenemententerrein en water en fruit op het parcours.
  • Je ontvangt een badmuts en handdoek.
  • We sluiten samen de dag af tijdens de grote afterparty op het Marineterrein.

Inschrijven als junior kost €65,- inclusief BTW. Deze inschrijving is inclusief één volwassen begeleider.

Willen er meer mensen met je meezwemmen die 15 jaar of ouder zijn? Stuur ons een e-mail en wij kijken of het mogelijk is dat zij in dezelfde wave starten. Zij kiezen dan voor een ticket voor de Short Swim (€ 82,50 per persoon).

Aanmelden