Omgezette inschrijving


Is jouw inschrijving van 2020 of 2021 automatisch doorgezet naar 2022? Dan vind je hier alle informatie om jouw inschrijving voor dit jaar kosteloos af te ronden. 

 

Hoe schrijf ik mezelf opnieuw in?

 

Wij kunnen jouw inschrijving uit 2020 of 2021 helaas niet automatisch doorzetten. Want misschien zijn jouw gegevens of voorkeuren wel gewijzigd. Of heb je dit jaar de leeftijd om mee te doen als particulier. Daarom vragen we jou jezelf opnieuw in te schrijven. Hieronder leggen we de inschrijving stap voor stap uit. 

Op 31 januari ontvang je een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres van jouw afgelopen inschrijving. In deze e-mail staat een unieke code. Met de unieke code uit de e-mail wordt het reeds betaalde inschrijfgeld in vermindering gebracht. Je hebt de inschrijfkosten immers de vorige keer al betaald. Voor een inschrijving als junior (voorheen Kids-Swim) is de waarde van de code €65,-. Voor een particuliere inschrijving is dat €110,-. Deze code kun je als kortingscode toevoegen in de laatste stap van de inschrijving. Heb je geen e-mail ontvangen, ook niet in de spam-folder? Stuur dan een e-mail met jouw gegevens naar info@amsterdamcityswim.nl

Laten we bij het begin beginnen:

 

Ik wil mij inschrijven als junior:

 1. Stond je ingeschreven met een team? Zorg er dan voor dat jouw teamcaptain (of misschien ben je dat zelf) zichzelf eerst aanmeldt en het team daarbij opnieuw aanmaakt. Anders kan niemand zich nog bij het team voegen.
 2. Team aangemaakt? Of zwem je dit jaar niet in een team? Ga naar deze pagina om te starten met jouw inschrijving.
 3. Kies voor Junior (10 t/m 15 jaar oud).
  Ben je 16 jaar op de dag van het zwemevent, of ben je 15 jaar en wil je graag de 2 kilometer zwemmen? Kies dan voor Particulier
 4. Vervolg de inschrijving en vul alle velden met de juiste gegevens in.
 5. Kom je op de pagina van het afrekenen? Kopieer dan jouw unieke code en vul deze in als kortingscode. Het bedrag van €65,- wordt in vermindering gebracht.
  Als het opnieuw om een inschrijving als junior betreft, hoef je niets af te rekenen. Heb je jezelf dit jaar als particulier ingeschreven, dan zal je het resterende bedrag nog moeten afrekenen.
 6. Voltooi vervolgens jouw inschrijving en laat de voorpret maar beginnen!

 

Ik wil mij inschrijven als particulier:

 1. Stond je ingeschreven met een team? Zorg er dan voor dat jouw teamcaptain (of misschien ben je dat zelf) zichzelf eerst aanmeldt en het team daarbij opnieuw aanmaakt. Anders kan niemand zich nog bij het team voegen.
 2. Team aangemaakt? Of zwem je dit jaar niet in een team? Ga naar deze pagina om te starten met jouw inschrijving.
 3. Kies voor Particulier. 
 4. Vervolg de inschrijving en vul alle velden met de juiste gegevens in. (Lees onderstaande informatie over de nieuwe wave indeling goed door zodat je jezelf voor de juiste wave inschrijft.)
 5. Kom je op de pagina van het afrekenen? Kopieer dan jouw unieke code en vul deze in als kortingscode. Het bedrag van €110,- wordt in vermindering gebracht.
  Als het opnieuw om een inschrijving als particulier betreft, hoef je niets af te rekenen. Had je jezelf de vorige keer ingeschreven als junior en schrijf je jezelf nu in als particulier, dan zal je het resterende bedrag nog moeten afrekenen.
 6. Voltooi vervolgens jouw inschrijving en laat de voorpret maar beginnen!

 

Voorwaarden code

Op de kortingscode zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 • Heb je jezelf in 2020 of 2021 ingeschreven als junior? Dan is jouw kortingscode €65,- waard;
 • Heb je jezelf in 2020 of 2021 ingeschreven als particulier? Dan is jouw kortingscode €110,- waard;
 • De kortingscode is eenmalig te gebruiken en niet in te wisselen voor geld;
 • De geldigheid van de kortingscode is verlengd tot 1 april 2022. Daarna vervalt de kortingscode;
 • Kun je dit jaar niet meezwemmen? Je kunt de code doorgeven aan een vriend, collega of familielid. De code kan echter nooit door worden verkocht.

 

Wave indeling dit jaar anders

Dit jaar is de wave indeling voor particulieren anders ten opzichte van de voorgaande jaren. Enkele wave-nummers komen namelijk dubbel voor in het schema. Lees dus goed voor welke wave je jezelf inschrijft.

De swim bevat meerdere soorten waves. We zwemmen natuurlijk allemaal om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS. Maar misschien doe je ook mee om jezelf een sportieve prestatie te bewijzen of voor de unieke ervaring om door de grachten te zwemmen. Speciaal voor deze verschillende drijfveren, hebben we de waves ingedeeld in drie types: sportief, algemeen en fun.

 • Sportief - Wil jij een record zwemmen en ga je voor de sportieve uitdaging? Kies dan voor Sportieve wave, nummer 2 tot en met 5.
 • Algemeen - Zwem jij vooral voor het goede doel en ga je voor de echte ACS experience? Kies dan voor Algemene waves, nummer 2 tot en met 9 en 11 tot en met 18.
 • Fun - Of ga jij voor de ervaring om de grachten eens ingedoken te hebben? Kies dan voor de Fun waves, nummer 22 tot en met 25.

 

Heb je nog onbeantwoorde vragen? Scroll dan even door onze FAQ of stel jouw vraag per mail: info@amsterdamcityswim.nl