Studenten


 

Zwem ook mee door de Amsterdamse grachten op zondag 28 augustus! Een geweldige ervaring, en ook nog eens voor het goede doel. Spring samen met duizenden anderen de grachten in en zwem een route van 2 kilometer door de historische wateren van Amsterdam. Met wie doe jij mee? 

 

Studentenactie

Dit jaar hebben wij een wel heel exclusieve actie voor studenten, want dit jaar zwem je voor een gereduceerd tarief van slechts €55,-. Er zijn een paar honderd plekken beschikbaar, dus trommel je studiegenoten op en schrijf je in. 

Ik zwem mee 

 

Wat is de Amsterdam City Swim?

Samen met 3000 andere zwemmers leggen we een parcours af, dwars door onze mooie hoofdstad, om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS. De spierziekte ALS is nog steeds onomkeerbaar en wetenschappelijk onderzoek naar een oplossing voor deze dodelijke ziekte blijft dan ook hard nodig. Amsterdam City Swim is een uniek zwemevenement wat het mogelijk maakt één keer per jaar legaal door de grachten te mogen zwemmen. Daarnaast heeft het ook als doel iedereen een fantastische dag te bezorgen en nieuwe herinneringen te maken. Wij weten dat het maken van herinneringen belangrijk is, zeker voor patiënten en families! Naast het zwemmen is er dus ook een groots en muzikaal feest waar we de dag mee afsluiten.

 

Hoe meld ik mezelf aan?

Dat is heel makkelijk! Klik op onderstaande button om jezelf aan te melden. Kies voor 'particulier' en kies tijdens de inschrijving voor het studententarief.
Let op, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor studenten. Staat het studententarief er niet meer bij? Dan zijn de plekken helaas al vergeven. 

 

Ik zwem mee 

 

Voorwaarden:

  • Je komt enkel in aanmerking voor deze studenten actie als je studeert in het studiejaar 2021-2022 of 2022-2023;
  • Bij aanmelding op het evenement dien je je studentenpas (of bewijs van inschrijving) te tonen. Kun je deze niet tonen, of studeer je niet in één van de twee bovengenoemde studiejaren, dien je het resterende bedrag van het normale tarief alsnog te voldoen;
  • Er is een beperkt aantal inschrijvingen voor deze actie beschikbaar. Op = op;
  • Mocht het aantal inschrijvingen voor dit gereduceerde tarief op zijn, kun je jezelf uiteraard alsnog inschrijven tegen het normale tarief van €110,- incl. btw.

 

 

Individueel of in teamverband?

Wist je dat je als team mee kunt doen? Als team haal je gezamenlijk donaties op en spring je ook als groep het water in om vervolgens te genieten van de afterparty. Kies tijdens je inschrijving voor 'Team' of voor 'Team lid' als iemand anders het team al heeft aangemaakt. 

 

Met welke reden doe jij mee?

Omdat we niet met 3.000 deelnemers tegelijkertijd het water in kunnen springen, is het programma opgedeeld in verschillende startmomenten. Deze startmomenten noemen wij ‘waves’. We zwemmen natuurlijk allemaal om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS. Maar misschien doe je ook vooral mee omdat je een sportieve prestatie neer wil zetten of voor de unieke ervaring om door de Amsterdamse grachten te zwemmen. Speciaal voor deze verschillende drijfveren, hebben we de waves ingedeeld met diverse uitgangspunten en kun je zelf de keuze maken in welke wave je wil zwemmen. 

 

1. Ik zwem mee om geld in te zamelen voor Stichting ALS (Algemene-Wave)

Voor jou is het duidelijk: jij zwemt om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS. In deze algemene waves zwemmen veel familieleden, collega’s en vrienden van mensen met ALS. Ook zwemmen patiënten in deze waves mee. Klik hier voor meer informatie.

 2. Ik zwem ook mee voor de fun/ervaring (Fun-Wave)

Zwemmen in de grachten is een unieke ervaring en had je wellicht niet voor mogelijk gehouden. Jij zwemt mede mee voor de fun en deze ervaring. Dit doe je samen met andere zwemmers die er precies zo in staan als jij. Supergaaf dat je straks Amsterdam City Swim van je bucketlist kunt schrijven! Klik hier voor meer informatie.

 3. Ik zwem ook mee voor de sportieve uitdaging (Sportieve-Wave)

Jij neemt jouw finishtijd nét wat serieuzer. Deze wave is speciaal voor mensen die het beste uit de prestatie willen halen. In deze waves zwemmen topsporters en amateurzwemmers die een persoonlijk record neer willen zetten. Maar ook ambitieuze mensen voor wie het zwemmen vrij nieuw is maar er hard voor trainen. Klik hier voor meer informatie.