Deelname mogelijkheden


HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN

De Amsterdam City Swim 2023 is volledig uitverkocht!

Wil jij je inzetten en tegelijkertijd meevechten tegen de spierziekte ALS? Zwem dan met ons mee tijdens de Amsterdam City Swim op zondag 3 september. Samen met 3000 andere zwemmers leggen we een parcours van 700 meter of 2 kilometer af, dwars door onze mooie hoofdstad, om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS. De spierziekte ALS is nog steeds onomkeerbaar en wetenschappelijk onderzoek naar een oplossing voor deze dodelijke ziekte blijft dan ook hard nodig. Zwem dus ook mee en lever op een unieke manier een bijdrage aan de strijd tegen ALS!

Hoe kun je meedoen?

De Amsterdam City Swim is voor iedereen die Stichting ALS een hart onder de riem wil steken. En het komt heel goed uit als je van zwemmen houdt! Of je nou mee wilt doen om samen nieuwe herinneringen te maken, ter nagedachtenis van een dierbare, omdat je een recordtijd wilt neerzetten óf omdat je benieuwd bent naar de beleving van het zwemmen door de grachten! Het maakt niet uit om welke reden je zwemt. Iedereen is welkom vanaf 10 jaar oud.

1. Particuliere deelname

Meezwemmen als particulier kan individueel, met vrienden, familie, collega's of andere dierbaren.
Je kunt een team aanmaken om samen met jouw groep het water in te springen en om samen donaties te werven. 

▸ Ben je 15 jaar of ouder?

Je kunt kiezen voor 2 verschillende afstanden:

Classic Swim: 2,1 kilometer
Short Swim: 700 meter (nieuw!)

▸ Ben je tijdens het event tussen de 10 en 14 jaar oud?

Dan kun je meedoen aan de Junior Swim. Samen met alle andere junioren zwem je een parcours van 700 meter door de grachten. En dat doe je niet alleen: je vader, moeder, grote broer of iemand anders die 18 jaar of ouder is, zwemt met je mee.

Meer informatie particulier

 

2. Zakelijk

Wil je samen met jouw collega's of zakenrelaties deelnemen aan de Amsterdam City Swim? Als bedrijf zijn er meerdere mogelijkheden om deel te nemen aan de Amsterdam City Swim.

▸ Business-Teams

Wil je als (MKB) bedrijf meedoen en een factuur ontvangen van je deelname? Schrijf je dan in als Business-teams. Je kunt een bedrijfsteam aanmaken en zelf het aantal kaarten bepalen. Daarna ontvang je een factuur en kun je je medewerkers, vrienden, klanten of leveranciers uitnodigen zodat zij onderdeel worden van jouw team.

Als Business-Team heb je de keuze om mee te zwemmen met de Classic Swim (2,1 kilometer) of de Short Swim (700 meter).

Meer informatie Business-Teams

▸ Wave-sponsor: vanaf 10 zwemmers

Wil je het grootser aanpakken met meer zichtbaarheid en meer benefits voor jouw bedrijf? Kies er dan voor om Wave-sponsor te worden.

Meer informatie Wave-sponsors

 

3. Deelnemen als patient

De Amsterdam City Swim zet zichzelf in om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS. Maar óók voor een dag waarop we samen nieuwe herinneringen kunnen maken. Daarom maken wij deze dag extra speciaal voor ALS-patiënten en hun dierbaren. ALS-patiënten hebben dan ook de mogelijkheid om het evenement te bezoeken en eventueel het water in te gaan, met of zonder hulpmiddelen. 

Meer informatie en aanmelden

 

4. Vrijwilliger

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Maar liever op de kade dan in het water? Maak dan het verschil en meld je aan als vrijwilliger bij de Amsterdam City Swim. Er zijn veel verschillende functies beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor finish begeleider, runner of toezichthouder bij het water. Maar er zijn ook functies binnen de hospitality en bij de EHBO post. Daarnaast heb je de mogelijkheid een actiepagina aan te maken om ook donatiegelden op te halen. 

Meer informatie Vrijwilligers

 

5. Bezoeker

Uiteraard kun je ook als bezoeker aanwezig zijn tijdens ACS2023. Om jouw vrienden en familie aan te moedigen en natuurlijk om de sfeer te proeven en te genieten. Een entreeticket geeft toegang tot het Marineterrein waar de zwemmers finishen en de afterparty plaatsvindt. De bezoekerstickets gaan later in de verkoop. Houd onze website of social media kanalen in de gaten.

Meer informatie bezoekers