Donatie-tips

Heb jij een leuke donatie tip voor één van jouw mede zwemmers? Mail ons de tip via info@amsterdamcityswim.nl en wie weet verschijnt jouw donatietip binnenkort wel op deze pagina!

Tips #ACS2019

  1. Laat vrienden, familie en kennissen maken met de ziekte ALS. Één op de 300 sterfgevallen is een ALS-patiënt en nog steeds is er geen oorzaak of medicijn voor deze vreselijke ziekte bekend. Geld is hard nodig om ALS van de kaart te vegen!

  2. Zorg dat jouw profiel compleet is. Voeg een foto toe aan je profielpagina en schrijf een korte biografie. Op deze manier ziet iedereen waarom je meezwemt.

  3. Deel je profiel via je social media kanalen, zodat iedereen weet dát je meezwemt en de strijd aan gaat tegen ALS!

  4. Trommel je familie, vrienden, teamgenoten, collega's op om een donatie te doen op jouw persoonlijke pagina. Dit kan bijvoorbeeld met de ACS Flyer voor individuele deelnemers, businessteams en kids deelnemers.

  5. Stuur jouw vrienden en familie een Tikkie. Als je inlogt op je persoonlijke pagina, kun je een Tikkie aanmaken en naar je vrienden en familie sturen. Tikkies worden automatisch op jouw persoonlijke pagina geplaatst.

  6. Neem eens een kijkje in de Stichting ALS Nederland webshop. Hier vind je een heleboel leuke gadgets die je helpen bij het ophalen van donaties.

  7. De kracht van herhaling: herhaling is de kracht van je boodschap. Het is niet erg om vrienden/familie een herinnering te sturen over jouw deelname aan de Amsterdam City Swim.

  8. Wees ervan bewust dat je t/m 30 september de tijd hebt om het donatiebedrag bij elkaar te halen. Je kunt dus bijvoorbeeld met je finishfoto nog een donatieronde doen! Heb jij je donatiebedrag van €400,- nog niet bij elkaar op 8 september? Dan mag je alsnog gewoon van start.

  9. Wat gebeurt er precies met het donatiegeld? Dijkgraaf Gerhard van den Top en Gorrit-Jan Blonk, directeur Stichting ALS Nederland, gingen op bezoek bij het ALS Centrum in het UMC Utrecht. Prof. Dr. Leonard van den Berg vertelde hen precies wat er gebeurt met het donatiegeld van de Amsterdam City Swim.