Trainingen

Wil je goed voorbereid aan de start verschijnen? Dan adviseren wij je om deel te nemen aan de Amsterdam City Swim trainingen. Ook dit jaar starten we al in juni met de eerste Amsterdam City Swim trainingen ter voorbereiding op 9 september.

Trainingsdata & tijden
De ACS trainingen zullen op de volgende data plaatsvinden.

- Maandag 25 juni 
- Maandag 2 juli
- Maandag 9 juli
- Maandag 13 augustus
- Maandag 20 augustus
- Maandag 27 augustus
- Maandag 3 september

Op bovenstaande trainingsdagen ben je vanaf 17:30 uur harte welkom bij Roeivereniging RIC. Je kunt een korte theoriecursus volgen van Personal Swimming en heb je de mogelijkheid om tot 20:30 uur te zwemmen in de Amstel. 

Kids training
Op maandag 20 augustus zal er een speciale kids training georganiseerd worden. Alle kids zijn van harte welkom om onder leiding van Personal Swimming te trainen voor de Amsterdam City Swim for Kids. Klik hier om je aan te melden. 

Roeivereniging RIC
Alle trainingen zullen plaatsvinden bij Roeivereniging RIC. RIC is een rookvrije locatie waar alle ACS deelnemers terecht kunnen om te trainen. We raden je aan om met het openbaar vervoer of de fiets te komen in verband met bouwwerkzaamheden. 

Clinics
Wil je als Businessteam of met een groep een persoonlijke clinic volgen ter voorbereiding op de Amsterdam City Swim? Neem dan een kijkje in onze webshop.