Afgesloten
€ 258 25%
Opgehaald van totaal € 1.000

Ik zwem mee om geld op te halen voor ALS!

Hi allemaal!

Met veel enthousiasme neem ik deel aan de zwemchallenge voor ALS! Waarom? Nou, er zijn verschillende redenen waarom dit voor mij een geweldige ervaring is. Allereerst is het een sportieve uitdaging die perfect aansluit bij mijn visie op bewegen en een gezonde levensstijl. 

Bewegen en gezondheid zijn altijd belangrijke factoren in mijn leven geweest. Ik geloof dat een actieve levensstijl niet alleen mijn lichaam sterker maakt, maar ook mijn geest. Zwemmen is een effectieve manier om mijn hele lichaam te trainen en mijn conditie te verbeteren. Het combineren van sportieve uitdaging met het steunen van een belangrijk doel maakt deze zwemchallenge extra waardevol voor mij.

ALS is een verschrikkelijke ziekte waarvoor nog veel onderzoek nodig is. Het treft mensen wereldwijd en heeft enorme impact op het leven van degenen die ermee te maken hebben. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan het vinden van een behandeling en hopelijk ooit een genezing. Door geld in te zamelen voor ALS-onderzoek kunnen we hoop bieden aan degenen die dagelijks tegen deze ziekte vechten.

Maar er is nog een reden waarom ik enthousiast ben over deze zwemchallenge: ik doe het samen met mijn collega's. Samen een team vormen en geld inzamelen voegt een extra dimensie toe aan deze challenge. Supergaaf om te zien hoe we als collega's onze krachten bundelen en ons inzetten voor een gemeenschappelijk doel.

Dus ben ik mij volop aan het voorbereiden om op 3 september de Amsterdamse grachten in te duiken, mijn grenzen te verleggen en een positieve impact te maken.

Bedankt voor jullie steun, aanmoediging en donaties!

Sportieve groet,

Jacky