Afgesloten
€ 1.105 110%
Opgehaald van totaal € 1.000

Voor oma💓

Op zondag 3 september 2023 spring ik de Amsterdamse grachten in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de dodelijke spierziekte ALS. Vijf jaar geleden kreeg mijn allerliefste fitte oma opeens klachten. Terwijl ze toen elke week golfde, zwom en veel dingen ondernam. Ze werd even later gediagnostiseerd met ALS. In Augustus 2018 heb ik nog meegedaan aan de ALS city Swim. Alhoewel we hebben een alternatieve Swim gedaan met vriendinnetjes in zwembad de Sijsjesberg, omdat de water kwaliteit in de grachten niet goed was en dus werd afgelast. 
Oma vond het heel fijn dat we voor haar zwommen, maar kon niet komen kijken omdat dat al niet meer ging. Een maand later overleed ze. Het ging allemaal zo snel en zo veel sneller dan verwacht. ALS is de meest verschrikkelijke ziekte.
Ook heb ik toen een armbandjes actie gedaan waarmee ik 300 euro aan ALS heb kunnen doneren. Ik heb nu meerdere keren met de City Swim meegedaan en ben ook een paar keer in de top 3 geeindigd met meest opgehaalde geld. Hopelijk kan dat dit jaar weer lukken. Elke donatie telt, om een stap dichter bij te komen met het opsporen van de oorzaak en het vinden van een medicijn. Help je mee ?

Liefs numi