Maak samen mooie herinneringen!


Ken jij iemand die lijdt aan de ziekte ALS? Wil jij samen met hem of haar mooie herinneringen maken, of juist stilstaan bij alle gemaakte herinneringen? En wil jij op een bijzondere manier een bijdrage leveren aan een oplossing voor deze ziekte? Doe dan mee aan Amsterdam City Swim en zwem samen met familie, vrienden, collega’s of andere dierbare om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS.  
 
Amsterdam City Swim is hét jaarlijkse zwemevent in de Amsterdamse grachten wat dit jaar plaatsvindt op zondag 28 augustus. Een prachtig event in de open wateren van onze hoofdstad dat geld inzamelt voor Stichting ALS. Dit doet Amsterdam City Swim op een bijzondere manier, namelijk door samen met vele anderen een zwemparcours van ruim 2 kilometer af te leggen. Een onvergetelijke dag waar vele mooie herinneringen worden gemaakt. 
 
Zwem ook mee!
Meld je aan en zwem mee met 3.00 anderen! Speciaal voor de mensen die zoveel mogelijk geld op willen halen voor Stichting ALS, en voor de mensen die te maken hebben gehad met de ziekte ALS hebben wij enkele waves gereserveerd. Kies bij jouw aanmelding voor één van de ‘Algemene-Waves’ en zwem samen met jouw familie, vrienden, collega’s of andere dierbare richting de finish. Deze waves bieden ook de mogelijkheid voor patiënten om mee te zwemmen. Meer informatie daarovervolgt binnenkort.


 
Hoe werkt het?  
Om deel te kunnen nemen, dien je je in te schrijven via onderstaande button. Het inschrijfgeld bedraagt € 110,- per deelnemer. Je kunt individueel deelnemen of met anderen. Zo kun je een team aanmaken als je met een groep wilt deelnemen. Zwem je enkel met één of twee anderen? Dan is het selecteren van hetzelfde wave-nummer voldoende.  

Via jouw eigen actiepagina kun je mensen informeren en jou laten sponsoren. Als streefbedrag hopen wij dat iedere deelnemer € 400,- ophaalt zodat we samen echt een verschil kunnen maken voor Stichting ALS. Maar jij wilt daar natuurlijk ver overheen! 
En wat het jou nog meer oplevert? Naast een onvergetelijke bijdrage verzorgen wij het eten en drinken voor jou en ontvang je bij de finish een welverdiende medaille! Ook krijg je toegang tot onze grote afterparty om samen te proosten op het prachtige eindbedrag wat is opgehaald voor Stichting ALS. Kijk voor meer informatie op www.amsterdamcityswim.nl/doe-mee.  
 
Zwemmen voor Stichting ALS 
Amsterdam City Swim zet zich in voor Stichting ALS. Voor de ziekte ALS (amyotrofische laterale sclerose) is dringend een oplossing nodig. Deze dodelijke ziekte zorgt ervoor dat de motorische zenuwcellen afsterven met als gevolg dat de spieren één voor één uitvallen. Na de eerste symptomen leven patiënten nog slechts gemiddeld drie tot vijf jaar. Zolang er nog geen behandelmethode voor ALS is, zamelt Amsterdam City Swim geld in voor de ziekte en voor kwaliteitsverbetering van het leven van ALS-patiënten. 


Meld je aan!