Dit is jouw kans om mee te doen!


Heb jij altijd al eens in de Amsterdamse grachten willen springen? Om met het zonnetje aan de hemel door de mooie hoofdstad te zwemmen en een onvergetelijke dag te beleven samen met vrienden en familie. En wil je jezelf tegelijkertijd inzetten voor het goede doel Stichting ALS? Doe dan mee aan Amsterdam City Swim!
 
Amsterdam City Swim is hét jaarlijkse zwemevent in de Amsterdamse grachten wat dit jaar plaatsvindt op zondag 28 augustus. Een prachtig event in de open wateren van onze hoofdstad die jou de fantastische kans biedt om samen met vrienden, familie of andere dierbare een onvergetelijke dag te beleven. Duik samen het water in en behaal na het zwemparcours van ruim 2 kilometer de finish terwijl je óók geld ophaalt voor Stichting ALS.
 
Zwem ook mee!
Meld je aan en zwem mee met 3.00 anderen! Speciaal voor de mensen die
deze ervaring met groot plezier van hun bucketlist af willen vinken, hebben wij enkele waves gereserveerd. Kies bij jouw aanmelding dan ook voor één van de Fun-Waves en zwem samen met alle andere gelijkgestemden richting de finish. En na deze prestatie zijn jullie allemaal welkom op de gezellige afterparty. Dat maakt de dag helemaal af!


 
Hoe werkt het? 
Om deel te kunnen nemen, dien je je in te schrijven via onderstaande button. Het inschrijfgeld bedraagt € 110,- per deelnemer. Je kunt individueel deelnemen of met anderen. Zo kun je een team aanmaken als je met een groep wilt deelnemen. Zwem je enkel met één of twee anderen? Dan is het selecteren van hetzelfde wave-nummer voldoende.  

Via jouw eigen actiepagina kun je mensen informeren en jou laten sponsoren. Als streefbedrag hopen wij dat iedere deelnemer € 400,- ophaalt zodat we samen echt een verschil kunnen maken voor Stichting ALS. Wat het jou zelf oplevert? Naast een onvergetelijke ervaring verzorgen wij het eten en drinken voor jou en ontvang jij bij de finish een welverdiende medaille! Ook krijg je exclusieve toegang tot onze grote afterparty. 
Kijk voor meer informatie op www.amsterdamcityswim.nl/doe-mee.

Zwemmen voor Stichting ALS 
Amsterdam City Swim zet zich in voor Stichting ALS. Voor de ziekte ALS (amyotrofische laterale sclerose) is dringend een oplossing nodig. Deze dodelijke ziekte zorgt ervoor dat de motorische zenuwcellen afsterven met als gevolg dat de spieren één voor één uitvallen. Na de eerste symptomen leven patiënten nog slechts gemiddeld drie tot vijf jaar. Zolang er nog geen behandelmethode voor ALS is, zamelt Amsterdam City Swim geld in voor de ziekte en voor kwaliteitsverbetering van het leven van ALS-patiënten.


Meld je aan!