Alle zwemmers van Nederland: doe ook mee!


Heb jij het zwemmen ook zo gemist? Het heerlijke gevoel van het water dat langs je glijdt en merken dat je iedere keer weer je prestaties verbeterd. En wil je jouw passie voor zwemmen inzetten om een bijdrage te leveren aan het goede doel Stichting ALS? Doe dan mee aan Amsterdam City Swim! 

Amsterdam City Swim is hét jaarlijkse zwemevent in de Amsterdamse grachten wat dit jaar plaatsvindt op zondag 28 augustus. Een prachtig event in de open wateren van onze hoofdstad die jou de fantastische kans biedt jezelf uit te dagen tijdens een ruim 2 kilometer lang zwemparcours én om tegelijkertijd geld op te halen voor Stichting ALS. 

Zwem ook mee!
Meld je aan en zwem mee met 3.00 anderen! Speciaal voor de mensen die een sportieve prestatie willen neerzetten, hebben wij enkele waves gereserveerd. Kies bij jouw aanmelding dan ook voor de Sportieve-Wave en zwem samen met andere (semi-)professionals voor de beste prestatie. Vele professionals gingen jou al voor, zoals Pieter van den Hoogenband, Suzanne Brummel en Ferry Weertman. Alle gezwommen tijden worden nauwkeurig bijgehouden door het trackingsysteem in de badmutsen. Hoe werkt het?
Om deel te kunnen nemen, dien je je in te schrijven via onderstaande button. Het inschrijfgeld bedraagt € 110,- per deelnemer. Je kunt individueel deelnemen of met anderen. Zo kun je een team aanmaken als je met een groep wilt deelnemen. Zwem je enkel met één of twee anderen? Dan is het selecteren van dezelfde wave voldoende.  

Via jouw eigen actiepagina kun je mensen informeren en jou laten sponsoren. Als streefbedrag hopen wij dat iedere deelnemer € 400,- ophaalt zodat we samen echt een verschil kunnen maken voor Stichting ALS. Wat het jou zelf oplevert? Naast een onvergetelijke ervaring verzorgen wij het eten en drinken voor jou,  ontvang jij van ons de precieze tijd van jouw topprestatie en krijg je exclusieve toegang tot onze grote afterparty. Kijk voor meer informatie op www.amsterdamcityswim.nl/doe-mee.

Zwemmen voor Stichting ALS 
Amsterdam City Swim zet zich in voor Stichting ALS. Voor de ziekte ALS (amyotrofische laterale sclerose) is dringend een oplossing nodig. Deze dodelijke ziekte zorgt ervoor dat de motorische zenuwcellen afsterven met als gevolg dat de spieren één voor één uitvallen. Na de eerste symptomen leven patiënten nog slechts gemiddeld drie tot vijf jaar. Zolang er nog geen behandelmethode voor ALS is, zamelt Amsterdam City Swim geld in voor de ziekte en voor kwaliteitsverbetering van het leven van ALS-patiënten. 


Meld je aan!