Hello-Bike steunt Amsterdam City Swim

Hello-Bike is trots op de samenwerking met de Amsterdam City Swim. “Op deze manier kunnen wij ons steentje bijdragen aan dit evenement dat het broodnodige onderzoek voor ALS realiseert en daarmee het leven van mensen met deze ziekte probeert te verbeteren.”

Hoe werkt het?
Tijdens het evenement kun je met een Hello-Bike fietsen over de grachten van Amsterdam om jouw favoriete zwemmer eenvoudig te kunnen volgen. Wil je hier graag gebruik van maken? Kom dan langs bij de Hello-Bike balie (buiten het Marineterrein bij de fietsenstalling) om de nodige informatie te ontvangen. Daar ontvang je onder andere inloggegevens en een account zodat je gratis gebruik kunt maken van de Hello-Bike. Tip: de Hello-Bike app kun je alvast thuis downloaden!

Wie zijn wij?
Hello-Bike is een fietsdeelsysteem en onderdeel van X-Bike. Via de app kan iedereen met gemak een fiets reserveren en meenemen op één van de aangewezen Hello-Bike uitgiftepunten. Het zijn herkenbare fietsen voorzien van logo en een opvallende rode kleur.

Hello-Bike heeft verschillende uitgiftepunten waaronder; Gelderlandplein, Gustav Mahlerplein, VU medisch centrum, Gustavmahlerlaan, Metrostation Amstelveenseweg, Antonio Vivaldistraat, RAI, Beethovenplein en de VU.

Het enige dat nodig is om gebruik te maken van de fietsen is het downloaden van de Hello-Bike APP in de App Store of in de Google Play Store.